Subscribe Jobs Via E-Mail

 

ADP Placement Papers 2016-2017 - Fully Solved


ADP Placement Papers 2015-2016 Fully Solved
ADP Placement Papers 2065-2017 - Fully Solved. ADP Offcampus Recruitment Placememt Papers 2015-2016.ADP Sample Placement Papers. ADP Previous Placement Papers With Solutions.



1. If the total distance of a journey is 120 km .If one goes by 60 kmph and comes back at 40kmph what is the average speed during the journey? 



Ans: 48kmph

2. A school has 30% students from Maharashtra .Out of these 20% are Bombey students. Find the total percentage of Bombay? 

Ans: 6%

3. An equilateral triangle of sides 3 inch each is given. How many equilateral triangles of side 1 inch can be formed from it? (Ans: 9)

If A/B = 3/5,then 15A = ? 

Ans : 9B

4. Each side of a rectangle is increased by 100% .By what percentage does the area increase? 

Ans : 300%

5. Perimeter of the back wheel = 9 feet, front wheel = 7 feet on a certain distance, the front wheel gets 10 revolutions more than the back wheel .What is the distance? Ans : 315 feet
Perimeter of front wheel =30, back wheel = 20. If front wheel revolves 240 times. How many revolutions will the back wheel take? 

Ans: 360 times

6. 20% of a 6 litre solution and 60% of 4 litre solution are mixed. What percentage of the mixture of solution

Ans: 36%

7. City A's population is 68000, decreasing at a rate of 80 people per year. City B having population 42000 is increasing at a rate of 120 people per year. In how many years both the cities will have same population? 

Ans: 130 years

8. Two cars are 15 kms apart. One is turning at a speed of 50kmph and the other at 40kmph . How much time will it take for the two cars to meet? 

Ans: 3/2 hours

9. A person wants to buy 3 paise and 5 paise stamps costing exactly one rupee. If he buys which of the following number of stamps he won't able to buy 3 paise stamps. 

Ans: 9

10. There are 12 boys and 15 girls, How many different dancing groups can be formed with 2 boys and 3 girls.

11. Which of the following fractions is less than 1/3

(a) 22/62 (b) 15/46 (c) 2/3 (d) 1 

Ans: (b)

12. There are two circles, one circle is inscribed and another circle is circumscribed over a square. What is the ratio of area of inner to outer circle? 

Ans: 1 : 2

13. Three types of tea the a,b,c costs Rs. 95/kg,100/kg and70/kg respectively.How many kgs of each should be blended to produce 100 kg of mixture worth Rs.90/kg, given that the quntities of band c are equal

a)70,15,15 b)50,25,25 c)60,20,20 d)40,30,30 

Ans. (b)

14. In a class, except 18 all are above 50 years.15 are below 50 years of age. How many people are there

(a) 30 (b) 33 (c) 36 (d) none of these. 

Ans. (d)

15. If a boat is moving in upstream with velocity of 14 km/hr and goes downstream with a velocity of 40 km/hr, then what is the speed of the stream ?


(a) 13 km/hr (b) 26 km/hr (c) 34 km/hr (d) none of these 

Ans. A

16. Find the value of ( 0.75 * 0.75 * 0.75 - 0.001 ) / ( 0.75 * 0.75 - 0.075 + 0.01)

(a) 0.845 (b) 1.908 (c) 2.312 (d) 0.001 

Ans. A

17. A can have a piece of work done in 8 days, B can work three times faster than the A, C can work five times faster than A. How many days will they take to do the work together ?

(a) 3 days (b) 8/9 days (c) 4 days (d) can't say 

Ans. B

18. A car travels a certain distance taking 7 hrs in forward journey, during the return journey increased speed 12km/hr takes the times 5 hrs.What is the distancetravelled

(a) 210 kms (b) 30 kms (c) 20 kms (c) none of these 

Ans. B

19. Instead of multiplying a number by 7, the number is divided by 7. What is the percentage of error obtained ?
Find (7x + 4y ) / (x-2y) if x/2y = 3/2 ?

(a) 6 (b) 8 (c) 7 (d) data insufficient 

Ans. C

20. A man buys 12 lts of liquid which contains 20% of the liquid and the rest is water. He then mixes it with 10 lts of another mixture with 30% of liquid.What is the % of water in the new mixture?

For Latest Freshers Jobs: Click Here

For Latest Fresher Walkins: Click Here

For Latest Offcampus Information: Click Here

For More Placement Papers: Click Here














 
Top