Subscribe Jobs Via E-Mail

 

Ericsson Placement Papers 2016-2017 With Solutions.


Ericsson Placement Papers 2015-2016 Fully Solved
Ericsson Placement Papers 2016-2017With Solutions. Ericsson Latest Placement Papers 2015.Sample Placement Papers Of Ericsson. Previous Ericsson Placement Papers.


1. How many devices can be used on a single SCSI bus? Keep in mind that the SCSI host adapter counts as a device.

A. 1
B. 8
C. 20
D. 10
E. All of the above

Ans-B

2. To install a second IDE drive into a computer, you must:

A. Set the master-slave jumper to slave on the second drive
B. Use the IDE configuration software to set the new drive as slave
C. Verify that you define the new drive as D: in the CMOS setup
D. Verify that you attach the drive to the connector at the end of the ribbon cable
E. None of the above

Ans-A

3. In ROM BIOS, the acronym BIOS stands for:

A. Basic Intuitive Output Set
B. Basic Input Organizational System
C. Basic Input Output System
D. Basic Industry Operating System
E. None of the above

Ans-C

4. How many pins on a VGA?

A. 15.
B. 9
C. 25
D. 32
E. None of the above

Ans-A

5. What is modified when changing the system start-up boot sequence?

A. BIOS/CMOS
B. CONFIG.SYS
C. autoexec.bat
D. COMMAND.COM
E. None of the above

Ans-A

6. Which is NOT typically a Field Replaceable Unit?

A. System ROM
B. Power supply
C. System chassis
D. Video controller
E. None of the above

Ans-C

7. What are the most likely conditions for ESD?

A. Cold and wet
B. Cold and dry
C. Hot and wet
D. Hot and dry
E. None of the above

Ans-B

8. Which type of cable is most likely in use with rj-45 connectors?

A. 10base2
B. 10base5
C. 10baseT
D. 10baseFL
E. None of the above

Ans-C

9. Which controller would support an external CD-ROM drive?

A. ESDI
B. ARLL
C. MFM
D. SCSI
E. None of the above

Ans-D

10. You should never put floppy drives, hard drives, or even VCR tapes or cassette tapes on top of speakers (or near any other source of magnetism) because of:

A. RFI 
B. EMI
C. EXE 
D. FYI
E. IOU

Ans-B

11. RS-232 is a standard that applies to?

A. Parallel port
B. Serial port
C. Game port
D. All of the above
E. None of the above

Ans-B

12. How would you allow device drivers and TSR's to be loaded into Upper Memory Blocks ?

A. DOS=High
B. devicehigh=
C. loadhigh=
D. DOS=UMB
E. None of the above

Ans-D

13. RTS stands for:

A. ready to start
B. ready to switch
C. request to send
D. request to scan
E. ready to set

Ans-C

14. What can you use to ensure power is not interrupted, resulting in corrupted data?

A. UPS
B. Proper grounding
C. Surge protector
D. Nuclear powered thermal protective underwear
E. None of the above

Ans-A

15. MSD exe does not have information on:

A. cache
B. video
C. operation system
D. com ports
E. None of the above

Ans-A

16. The standard IRQ for the floppy drive is?

A. 9
B. 6
C. 10
D. All of the above
E. None of the above

Ans-B

17. To find out how much memory is available, you could type _____

A. EMM
B. MEM
C. CHKDSK
D. MEMMAKER
E. None of the above

Ans-B

18. A PC with a 486DX2 processor runs internally at SOMhz. What speed would its external logic be running?

A. l0Mhz
B. 25Mhz
C. 50Mhz
D. 100 Mhz
E. None of the above

Ans-B

19. Upper Memory blocks are located where?

A. Conventional Memory
B. Extended Memory
C. Expanded memory
D. Reserved Memory
E. None of the above

Ans-D

20. Which of the following are SCSI issues?

A. unique id settings
B. limited cable length
C. parity
D. passive termination
E. active termination

Ans-A




For Latest Freshers Jobs: Click Here

For Latest Fresher Walkins: Click Here

For Latest Offcampus Information: Click Here

For More Placement Papers: Click Here



















 
Top