Subscribe Jobs Via E-Mail

 

Intel Latest Placement Papers 2016-2017 Fully Solved


Intel Placement Papers 2015-2016
Intel Latest placement Papers 2016-2017. Intel Latest Placement papers Fully Solved 2016. Intel Offcampus Placement Papers 2016. Sample Placement Papers Of Intel 2016. Inte Previous Placement Papers 2015.



Intell Placement paper 2015


Hi, This is Intel/SSS paper at IISc . They given 34 ( I think ) questions and 1hr time . U can easily complete those questions within 45 min. Don't be hurry. Quesions are tricky. Think and answer those. Here I am writing questions what i remembered. Some questions carry 2 marks. 


Technical Section:


1. main()
{
if(a=b=0)
printf("Hello");
else
printf("World");
}
what is o/p of above program ?

2. quick sort time complexity is better than merge sort complexity in one case ?. what is that case ?

3. A queastion on signal catch. Given set of signals , which are u cannot catch ?
answer is SIGSTP,SIGKILL

4. what is critical section ?
ans is the code where shared resources is accesed.

5. if (cond1)
f()
else
if ( cond2)
g()
if cond1 is true 25 % and cond2 is true 75 % . If above program executes 10000 times how many times f() and g() exectes ?.
ans is f() is 2500 and g is around 5600 ( please check this)

6. sample code is given ( which is nothing but bubble sort )
and he asked 3 questions on this with some data set .
hint ( to get ans) : please check if condition properly and write down answer

7.qustion on broadcasting addr .he is given question to get easily confusion
.ans to that is 255.255.255.255

8. one question in C++ public,private inheritance .
class A
{
private : f()
}
class B
{ public : f()
}
class c: public A,B
{
g() { f()}
}
which f() is invoked ?.
ans is class B f().

9.one question on ARP .
On reboot which one is check whether is IP adddr is duplicated or not ?
( question is something like this )
ans is grattitu ARP

10 . A question on virtual function.

class A
{
public :
sum() { print ( "A");
}

class B
{
public :
virtual sum() { print ( "B");
}
class c : public A,B
{
public :
sum() { print ( "C");
}
main()
{
A *a;
B *b;
C c;
a=&c
a->sum;
b=&c;
b->sum;
c.sum();
}
ans : ACC

11. One probelm is given on LFU page replacement policy .( 2 frames sizes memory and given page references . At the end what are pages in main page table ?.)
ans is 14

12 . One question on implementing Hardware Synchronization.
( ans is swap)

13. One question on semaphores.

14. one question on Regular expression

15. Given set of languages and queastion is find out CFG in those.

16. Productions are given in terms of S A B and string is also given aaaaa and he asked production sequence .

17 . which of the following doesnpt creat process .
( four commands are given ls , od ..)
please find answer


Aptitude Section:


1. If A/B = 3/5,then 15A = ?
Ans : 9B

2. Each side of a rectangle is increased by 100% .By what percentage does the area increase?

Ans : 300%

3. Perimeter of the back wheel = 9 feet, front wheel = 7 feet on a certain distance, the front wheel gets 10 revolutions more than the back wheel .What is the distance? 
Ans : 315 feet

4. Perimeter of front wheel =30, back wheel = 20. If front wheel revolves 240 times. How many revolutions will the back wheel take?
Ans: 360 times

5. 20% of a 6 litre solution and 60% of 4 litre solution are mixed. What percentage of the mixture of solution
Ans: 36%

6.City A's population is 68000, decreasing at a rate of 80 people per year. City B having population 42000 is increasing at a rate of 120 people per year. In how many years both the cities will have same population?
Ans: 130 years

7.Two cars are 15 kms apart. One is turning at a speed of 50kmph and the other at 40kmph . How much time will it take for the two cars to meet?
Ans: 3/2 hours

8. A person wants to buy 3 paise and 5 paise stamps costing exactly one rupee. If he buys which of the following number of stamps he won't able to buy 3 paise stamps. Ans: 9

9.There are 12 boys and 15 girls, How many different dancing groups can be formed with 2 boys and 3 girls.

10. Which of the following fractions is less than 1/3
(a) 22/62 
(b) 15/46 
(c) 2/3 
(d) 1
Ans: b

11. Can you determine what comes next in the following series of animals?
Fawn, Bear, Lion, Mole, __?

12. There is a large fresh water reservoir that has two distinct drainage systems - small pipe and large pipe.Six large pipes can drain the reservoir completely in exactly 12 hours while six small pipes will take 18 hours to drain the reservoir.Can you calculate the time that will be taken by 6 large pipes and 6 small pipes together to drain the reservoir?

13. Can you find out the angle between the minute hand and the hour hand at 3:15 on an analog clock?












 
Top